Header Werkwijze
Uw tuinontwerp is klaar, het beplantingsplan is compleet, de materialen zijn uitgezocht: het echte werk kan beginnen! Uw tuin kan worden aangelegd. Cor Berhout tuinaanleg verzorgt de tuinaanleg kundig en volgens afspraak, van a tot z. U hoeft niet op zoek te gaan naar een grondwerker, stratenmaker, vijverbouwer, plantendeskundige, elektricien etc: Cor Berkhout verzorgt de tuinaanleg van a tot z.

Leegmaken van de tuin

De contouren van uw tuin worden aangebracht.
 We beginnen met het leegmaken van de tuin. Dan gaan onze ervaren vakmensen het grondwerk uitvoeren: handmatig en/of machinaal wordt uw perceel ‘tuinklaar’ gemaakt. Er worden hoogtes in uw tuin aangebracht, het terras of de terrassen worden uitgezet en de borders worden omgespit.

Inrichten van de tuin

Na het grondwerk, leggen we elektra en desgewenst een beregeningsinstallatie aan in uw tuin.
 Vervolgens gaan we uw tuin bestraten: het terras (of de terrassen) wordt aangelegd en we leggen de paden aan. Als in uw tuinontwerp een vijver is opgenomen, dan wordt die vijver in deze fase gegraven. Ook plaatsen onze vakmensen nu eventuele waterpartijen, een serre, prieeltje, hobbykas of oranjerie in uw tuin. Schuttingen en andere tuinafscheidingen, veranda’s, overkappingen, hekken en poorten worden in uw tuin geplaatst. De tuinaanleg begint nu al aardig te vorderen.

Beplanten van de tuin

Na het bemesten van uw tuin, starten we met de beplanting. Hebben alle bloemen, planten, struiken, heesters en bomen hun plek in uw tuin gekregen, dan is het tijd voor het gazon. Afhankelijk van uw wensen zaaien we het gazon in of leggen we grasmatten, al dan niet van kunstgras. Als het gazon is aangelegd, is de aanleg van uw tuin klaar en is het tijd om te genieten!

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen? Neem contact met ons op en bel naar 06 – 53 34 77 12, wij adviseren u graag!