Tuin 19SONY DSC

Beplanting in uw tuin

Zonder beplanting (bomen, hagen, struiken en planten) is uw tuin niet compleet. Voor beplanting gaan we uit van een beplantingsplan of we kiezen samen met u de bomen, hagen, struiken en planten die bij uw tuin passen en die u ook mooi vindt. Wij geven u gaarne goede adviezen omtrent uw keuze.
 Het gebruik van kleuren en uiteraard de juiste plaats waar uw bomen, hagen, struiken en planten komen te staan is bepalend voor een mooie tuin het hele jaar door.

Verzorging van uw beplanting

Nadat de beplanting aangeplant is, bemesten we de tuin met een meststof die specifiek voor uw tuin geschikt is. Deze meststof is voldoende voor uw planten voor 100 dagen en garanderen een goede groei en gezondheid van uw beplanting en gazon. Beregening maakt ook deel uit van een goede verzorging van uw beplanting. Een beregeningsinstallatie zorgt voor de juiste hoeveelheid water op het juiste moment. Bovendien ook voor veel gemak, u hoeft niet meer met tuinslangen, losse sproeiers en gieters aan de slag: uw installatie zorgt voor de bewatering van al uw beplanting.